Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

La UA guanya el debat

LA UNIVERSITAT D'ALACANT GUANYA LA III LLIGA DE DEBAT UNIVERSITARI EN CATALÀ

L'equip de la Universitat d'Alacant ha guanyat al de la Universitat de Lleida en la final de la III Lliga de Debat Universitari, en la qual han competit equips d'universitats de la Xarxa Joan Lluis Vies. Deu universitats de les vint que integren la Xarxa van competir defensant a favor o en contra, segons sorteig, el tema de debat de la III Lliga: 'Som presoners de la publicitat?'

Segons el jurat, els membres de l'equip de la Universitat d'Alacant han demostrat major capacitat de treball en equip i habilitats dialèctiques, especialment a l'hora d'integrar nous coneixements i estratègies per debatre a favor o en contra del tema proposat.

L'equip campió està format pels estudiants Jaume Domènech, Ernest Mollà, Raquel Mora, Diana Segarra, Patrícia Motos i Laura Escrivà, coordinats per Faust Ripoll. La Universitat d'Alacant ja va tancar la II Lliga de Debat Universitari (Barcelona, abril de 2006) amb el títol de subcampiona i enguany ha sabut fer-se, amb un equip completament renovat, amb el màxim guardó de la Lliga.

Més informació aquí.