Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Jornada antirepressiva



El passat estiu, dos joves van ser detinguts a Alacant acusats de segellar immobiliàries.

Actualment es troben immersos en un procés on se’ls acusa d’un delicte de danys i coaccions per accions a cinc immobiliàries, on es demanen unes quantitats properes als 16000 euros de multa, més al voltant de 600 euros en concepte de danys.
La petició del fiscal es presenta com a desproporcionada i injusta, cap a uns joves que realitzaven una acció de protesta contra la precarietat de la vivenda i l’especulació davant la impotència que suposa el cada cop més difícil accés a un sostre on desenvolupar una vida digna per a qualsevol persona.

L’especulació immobiliària és la principal responsable dels elevats preus que els darrers anys ha arribat la vivenda. L’habitatge no és més que una eina de comerç, on fan negoci les immobiliàries, que es dediquen a treure benefici econòmic d’una necessitat tan bàsica com la vivenda, accentuant la inaccessibilitat d’aquesta per part de la societat en general i el jovent en particular.

Des de l’assemblea de Maulets d’Alacant, ens solidaritzem plenament amb els dos companys encausats, perquè veiem com les joves ens trobem actualment en una situació complicada, precària: precarietat laboral, precarietat a l’ensenyament, precarietat de la vivenda; el futur on ens aboca el sistema capitalista, on els nostres drets són carn de mercat, és cada vegada més negre, on el dret a l’habitatge és paper mullat i qualsevol resposta per part de la gent és perseguida i reprimida per part de l’Estat Espanyol.

Prou especulació!
El combat maulet continua.

Maulets, el jovent independentista i revolucionari.