Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

La Colla del Campello: travessia de la Lloma de Reixes a Aigües

Travessia Lloma Reixes - Aigües

Amigues i amics,

- Aquest dilluns 2 de novembre comença l'inscripció a la travessia de la Lloma de Reixes a Aigües que tindra lloc el diumenge 16. Aquesta activitat excursionista s'emmarca en les que cada any programem "Per les nostres serres" per donar a conèixer l'entorn natural del Campello, tan desconegut per a molts de nosaltres. http://www.colla.cat/trave21a.html

- Ja està obert el període d'inscripció a la V edició del Taller d'Espart del Campello, que tindrà lloc de gener a maig de 2008. Si esteu interessats en participar en el Taller, dirigiu-nos un e-mail a colla@colla.org, fent constar el vostre nom i cognoms, adreça, telèfon, e-mail i data de naixement. http://www.colla.cat/tallesp.html.

- Per fí hem aconseguit que l'Ajuntament protegesca alguna cosa de la vila romana. Així almenys ho van aprovar la passat 29/11/07 referint-se al poc més del 10% del jaciment arqueològic que encara resta soterrat a la vora de la nova autopista de cimcumval·lacíó d'Alacant. També han aprovat ampliar les excavacions al voltant de la vila per comprovar si aquesta s'estén encara més, tal com va demanar la Colla. Farem un seguiment per a que els acords es complesquen aquesta vegada. http://www.colla.cat/campm012.html.

- El dimarts 4, a les 20:30 hores, hi haurà una nova reunió a la seu del BLOC sobre TV3, on membres d'ACPV informaran sobre sobre l'estat de la anunciada clausura del repetidor de la Carrasqueta per part de la Generalitat Valenciana. En aquesta reunió es repartiran més làmines de Tàpies per col·laborar al pagament de la multa de 300.000 euros posada per la Generalitat a ACPV, i per tant als valencians que volem veure eixa televisió en la nostra llengua. Podeu veure les imatges de la passejada al repetidor de la Carrasqueta del passat diumenge 25/11/07 aquí:
http://www.colla.cat/tv3alpv.html.

- El passat 17/11/07 vam plantar 200 arbres a les Puntes de Gosàlvez. En gener o febrer farem una altra plantació de 100 arbres més.
http://www.colla.cat/campm003.html

- Ja ha començat la senyalització del primer sender homologat per la Federació al Campello. Es tracta del que recorre les Puntes de Gosàlvez, essent una iniciativa de l'Oficina de Turisme amb la col·laboració de la Colla en el disseny i documentació del mateix. Ja us avisarem quan estiga llest.

- La Colla va rebre el passat dissabte 1/12/2007 el premi Compromís amb el Territori, atorgat pel BLOC de la comarca de l'Alacantí. Això en encoratja a seguir lluitant amb més força per la nostra terra.

- Ja podeu demanar-nos la Llicència de Muntanyisme del 2008. ¡¡ Federeu-vos !!. http://www.colla.cat/llicen.html
I això és tot de moment.

Salut i bon camí,

La Colla