Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Assemblea 8 Febrer: manifestació pel 25 d'abril.

El passat 19 de gener, milers de persones a la plaça de l’Ajuntament d’Alacant vam demostrar al Govern valencià que el Sud del País segueix sent important, que hui en som més, i som més forts, que uns anys enrere i que treballarem de valent perquè el proper 25 d’abril poguem recòrrer els carrers d’Alacant recordant-li al Govern de Camps que: SOM UN POBLE QUE AVANÇA I QUE NINGÚ POT ATURAR.

Per això i per tractar les qüestions d’organització del 25 d’Abril a Alacant, per seguir amb els actes reivindicatius per la TV3 i per coordinar-nos entre totes les forces, hem convocat una ASSEMBLEA EL PROPER DIVENDRES 8 DE FEBRER A LES 19’00 AL CASAL JAUME I D’ALACANT(C/ Elda, 17 ) per a persones sòcies i simpatizants així com per a totes les organitzacions que vulguen participar, assessorar, debatre i decidir en allò que serà la comissió de treball.

Hi haurà servei de ludoteca per a xiquets i xiquetes per si algú vol venir acompanyat. També, i més endavant farem assemblees als distints municipis d’Alacant, on també podreu assistir si així ho desitgeu. Tanmateix, us preguem que difongueu l’assemblea entre les persones sòcies o simpatitzants que puguen estar interessades

Perquè gràcies a vosaltres, continuarem treballant per al futur que ens mereixem. Comptem amb vosaltres, compteu amb nosaltres!

Per la dignitat del nostre país i la nostra llengua ens veiem el divendres 8 de febrer!

Delegació d’Alacant d’Acció Cultural del País Valencià

Tel. 965205667 Fax 965.14.44.18

casaldalacant@acpv.net www.casaldalacant.blogspot.com