Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Programació d'Arts Escèniques a la UA

PROGRAMACIÓ D'ARTS ESCÈNIQUES DEL PARANIMF DE LA UA

El Vicerectorat d'Extensió Universitària ha presentat la nova programació d'arts escèniques del Paranimf de la Universitat d'Alacant per al primer quadrimestre del curs acadèmic 2007-2008, una oferta jove i alternativa de música, teatre i dansa que inclou actuacions en valencià com aquestes:

El dia 13 de novembre, en el marc de la Mostra d'Autors Contemporanis, es representarà 'L'infern de Marta', de Pasqual Alapont, la història d'una jove maltractada que lluita per salvar la vida.

El 21 de novembre, Xavi Castillo i la seua companyia Pot de Plom tornen a la UA amb una altra de les seues hilarants aventures, en aquesta ocasió 'L'estrany viatge'.

El 16 de gener, es farà l'espectacle de dansa tradicional 'Íntim', del grup del Campello Salpassa, una agrupació que té com a objectiu fonamental la recuperació del folklore autòcton, bàsicament la música i la dansa.

El 22 de gener es representarà l'obra del Teatre Universitari 'En cap cap cap', basada en textos del teatre de l'absurd, dirigida per Tomàs Mestre.

Entrades i invitacions a la disposició del públic a partir del 25 de setembre de 2007.

VENDA D'ENTRADES
Llibreria Compas, FNAC, Servicam i una hora abans de l'actuació en el Paranimf.

RECOLLIDA D'INVITACIONS
Sala Aifos. De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 h.

ENTRADA TIU UA
Si tens TIU de la UA, pots adquirir la teua entrada a preu reduït. Només has d'arreplegar el TIQUET DESCOMPTE presentant la TIU a la sala Aifos, i lliurar-lo en el punt de venda (Llibreria Compas i FNAC) en el moment de fer la compra.

Més informació ací