Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

9è Aplec de Dolçainers i Tabaleters, a Muro


PROGRAMACIÓ:

10.00 hores. Assemblea extraordinària de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters.

11.30 hores. Inauguració oficial de la 9è reunió de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters a la plaça del Matzem i en el mateix lloc s'obrirà la 'Fira de la Dolçaina i el Tabal', amb tendes on es podrà adquirir tot tipus de material al voltant de la Dolçaina i el Tabal i que estarà oberta durant tot el dia.

TENDES: Adlibitum Musical (intruments, llibres i accessoris) · Muro Els Bessons (canyes i accessoris) · València Paco Escudero (dolçaines i accessoris) · Gandia Samis (dolçaines) · València Nova Percusió (percusiò tradicional i simfònica) · Manises La Xafigà ( tenda de l'aplec) · Aliaga (dolçaines) València.

12.30 hores. Al Saló d'Actes de la Biblioteca Municipal de Muro 'Torn de paraula'. Taula redona i intercanvi d'opinions entre el grups sobre el funcionament de nostres associacions, els seus problemes i l'aportació de possibles solucions.

16.30 hores: Recepció dels grups participants al 9è Aplec de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters a la seu del grup la Xafigà, antiga estació del ferrocarril.

17.00 hores: Cercavila de tots els grups participants pels carrers del centre de la població. Finalitzaran tots a la plaça del Matzem.

19.00 hores: Concert de música de Moros i Cristians a càrrec del grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà i la Unió Musical de Muro, també al Matzem.

21.30 hores. Al camp de futbol del Patronat, aperitiu per a tots els grups participants.

23.30 hores: ''Nit de Rock'' al Camp de Futbol del Patronat amb la participació dels grups:


Q D T ESPERANÇA REBEL MUGROMAN
LA GOSSA SORDA

Més informació a http://laxafiga25.blogspot.com