Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

No han passat!

La mobilització popular impedeix el tancament de TV3 a les comarques del sud



Una impressionant mobilització popular ha impedit hui, divendres 26 de març, el tancament del repetidor de TV3 situat al port de la Carrasqueta, i des del qual s’emet el senyal de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió per a les comarques del sud dels Països Catalans.

Ahir dijous a la nit va començar a arribar gent a les rodalies del repetidor, però ha estat aquest matí quan una gentada, vora 400 persones, ha bloquejat l’accés a les instal·lacions. Sota un persistent aiguat, que no ha fet defallir les concentrades, tres persones s’han encadenat a la porta del repetidor, però aquesta acció no ha estat necessària ja que les altres 400 han bloquejat el camí i l’entrada al repetidor, impedint que els funcionaris judicials, la guàrdia civil i els tècnics accediren i anul·laren el senyal televisiu.

Al so dels corns, antic senyal de lluita mauleta, les concentrades no han deixat de cridar i reclamar per la llibertat d’expressió, la llengua i la nació catalana, i contra els polítics botiflers.

Notícia treta a Vilaweb, Indymedia, L'Avanç, Diario Información i Directe


Actualització: (18.10h)
Estimats companys i companyes,

Des de la delegació a Alacant d'Acció Cultural del País Valencià, volem agrair la vostra participació, especialment a aquells i aquelles que aquest matí heu suportat la pluja inclement a la Carrasqueta , però també a tots i totes qui heu contribuït difonent la concentració a la vostra bases de dades, i als qui ens heu mostrat hui un absolut recolzament des del vostre lloc de treball.

Ens hem mobilitzat en un temps rècord, i hem aconseguit evitar el tancament. La Generalitat , de moment, no ha pogut tancar el repetidor de la TV 3, i això ho hem impedit tots i totes.

Gràcies de nou.

Ens veiem a València el proper 5 de maig