Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

La nostra, la de tots



La campanya del web e-criteri.cat, convida a enviar una carta adreçada als presidents dels governs català, valencià i illenc, i també a Joan Clos, ministre d'Indústria. En la carta s'exigeix acció ferma contra el tancament de TV3. Quan hem penjat aquesta nostícia al blog hi havia 65.300 missatges enviats.


El govern valencià vol executar de manera imminent el tancament de la recepció de TV3 al País Valencià. A les Illes, la recepció de TV3 també es troba greument amenaçada. Protesta als presidents Montilla, Camps i Matas per aquest atac a la llengua i la cultura catalanes i a la llibertat d’expressió. Evitem el tancament de les emissions del TV3 a part del territori!
Participa-hi!
Quan cliquis ENVIA'L, dirigirem el següent correu a:

El President de la Generalitat de Catalunya
El President de la Generalitat del País Valencià
El President del Govern Balear
El Ministre d'Indústria espanyol


Sr. President:

Com a ciutadà d’aquest país, els exigeixo una acció ferma i decidida per garantir la continuïtat de l’emissió de TV3 al País Valencià i també a les Illes Balears on també es veu amenaçada. TV3 és actualment una de les poques televisions que emet íntegrament en llengua catalana i el seu tancament a part del territori és un atac a la llengua, la cultura i la llibertat d’expressió.

Els ciutadans d’aquest país que tant hem lluitat per aconseguir aquest dret democràtic de comunicació ens mereixem un major respecte per part dels nostres governants davant aquests atacs a la llibertat.

Atentament,