Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Eliseu Climent denuncia "l'obsessió" del PP amb TV3


El president de Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent, no té cap dubte que "l'obsessió del Govern valencià, i del PP en particular, és la de tancar TV3". Així ho ha assegurat en una entrevista amb diarioiberico.com , on ha repartit culpes sobre l'amenaça de la fi de les emissions de la televisió pública catalana a la Comunitat Valenciana. Unes culpes que no només van dirigides cap a Eduardo Zaplana o Francisco Camps, sinó també cap al president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, i els seus substitut en el Ministeri d'Indústria, el també membre del PSC Joan Clos.

Segons Climent, qui ha advertit que si no es frena el tancament de TV3 "alguns es tiraran a la forest", la situació ha de ser revertida per tots els seus protagonistes, des del mateix Montilla, a qui assenyala com un dels "responsables" de l'última crisi d'un conflicte que s'arrossega des de fa 22 anys, passant per tots els membres de la Entesa, a més d'instar al Ministeri d'Indústria "a complir amb les seves promeses".

Per això defensa l'aprovació d'un acord de reciprocitat, pel qual TV3 i Canal 9 passarien a ser vistes a València i a Catalunya, respectivament, eliminant, així, la situació de "alegalitat" actual. No obstant això, les condicions establertes pel consell valencià, entre les quals es troba eliminar del llibre d'estil de TV3 el concepte de País Valencià, poden entorpir la resolució. Una actitud, la del gabinet Camps, que només respon, segons Climent, a "no voler aparèixer com els derrotats i guanyar més vots".

Font: e-noticies