Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Enhorabona! Era això, companys, era això!

Benvolguts/-udes companys i companyes,

Enhorabona a tots i totes! 13 anys després de la manifestacació d’Alacant és important. hem tornat a demostrar que no només Alacant ho és, sinó que cada racó de l’Alacantí, de l’Alcoià-Comtat, dels Vinalopó i de les Marines és important. Perquè sense el Sud no hi ha País.

Omplir els carrers d’Alacant suposa un èxit de tots i totes els demòcrates que lliutem per defensar la llibertat d’expressió. Enhorabona pel vostre entusiasme i la vostra mobilització. Des d’ACPV us donem les gràcies pel vostre compromís, per trasmetre’ns tanta força i per les constants mostres de recolzament.

Ho hem aconseguit! Junts/tes hem construit una manifestació històrica!

Aquest dissabte, malgrat la maltempsada actual, ha quedat clar que no estem ni abatuts ni vençuts. El Sud segueix sent fonamental i hui en som més, i som més forts, que uns anys enrere i treballarem de valent pel futur que ens mereixem.

Per això ara no ens trobem a un punt i final sinó a l’inici d’una nova època per a nosaltres. Hem iniciat un procés on junt/es seguirem lluitant i responent amb dignitat extrema a qualsevol atemptat a la nostra cultura, llengua o identitat. Perquè serem allò que vulguem ser: un poble que avança i que ningú pot aturar.

Enhorabona de nou.

Una abraçada ben forta a tots i a totes.

Comptem amb vosaltres, compteu amb nosaltres

DELEGACIÓ D’ACPV A ALACANT