Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Passejada al repetidor de la Carrasqueta

Passejada al repetidor de TV3 de la Carrasqueta
Diumenge 25 de novembre
Eixida a peu a les 10
des del Port de la Carrasqueta
¡¡ Volem TV3 !!

Volem TV3

Passejada al repetidor de TV3

Els que no podrem estar en la Carrasqueta quan la Generalitat Valenciana vullga tancar del repetidor de de TV3, entre els propers dies 26 i 28 de novembre, hem pensat de fer una Passejada per la serra el Plans, fins el repetidor, per mostrar el nostre rebuig a l'incomprensible mesura, la qual significa un greu atemptat a la llibertat d'expressió, entre altres argumentacions que ja coneixeu. Serà una curta passejada d'unes 2 hores i sense gaire pendent, que passarà pel pou de neu del Surdo, i que podrem ampliar fins un tossal des d'on es veu el cim de la serra els Plans. Des d'alli podrem donar-vos a conèixer les meravelles del nostre paisatge, i les actuacions urbanístiques i d'infrestructures que l'amenacen, com el radar d'AENA al cim de la serra, o els PAIs en els termes de Xixona i Alcoi. Companys d'aquestes poblacions que ens acompanyen podran donar-nos detalls dels mateixos. I és que els mateixos que amenacen la nostra cultura i la nostra llengua, són els mateixos que amenacen el nostre territori, el nostre paisatge.

L'exida des del Campello amb cotxes particulars serà a les 9 des de la Casa de Cultura, on ens organitzarem per compartir els cotxes.
.... I a dinar a casa, encara que els que vullgueu podeu continuar l'excursió fins el cim de la serra els Plans seguint aquest itinerari http://www.colla.cat/planse1.html.

Més informació sobre el tancament del senyal de
TV3 podeu trobar a ACPV
http://www.acpv.cat


La Colla rep el premi Compromís amb el Territori

El proper dissabte 1 de desembre, tindrà lloc el sopar de lliurament dels Premis Compromís del BLOC de l'Alacantí, que enguay han otorgat en l'apartat Compromís amb el Territori a la Colla Muntanyenca del Campello. Si voleu acompanyar-nos en la recepció del guardó podeu reservar plaça per al sopar al Telf. 651883264 (Robert), essent el preu de 30 euros. Aquest tindrà lloc al restaurant El Salt II, en la ctra. de Sant Joan a Mutxamel, a les 21:30 hores.

Altres entitats guardonades han estat ACPV en l'apartat Compromís amb el País, i l'Escola de Música de Sant Joan en el de Compromís Social.

Us esperem
!!

La Colla