Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

ACPV se solidaritza amb ERPV i mostra el seu rebuig per l’atemptat patit

ACPV: "Al País Valencià existeix un terrorisme cada vegada més actiu contra els nacionalistes, i actua amb total impunitat"


ACPV se solidaritza amb ERPV i mostra el seu rebuig per l’atemptat patit

29.11.2007

L’atemptat amb explosius patit per la formació republicana aquesta matinada, com el patit fa unes setmanes pel Bloc, confirma l’existència d’un terrorisme ultra i blaver consolidat organitzativament i cada vegada de major intensitat. El salt qualitatiu que suposa un atemptat amb explosius i, si com tot apunta en aquesta ocasió, amb metralla, ens posa davant una situació d’extrema gravetat que requereix d’una resposta contundent i unànim de la societat valenciana, i en primer lloc de la seua classe política. A les pintades i agressions patides per ACPV i altres entitats, a les pallisses a persones (cas del portaveu del Bloc a Mislata o a assistents a la manifestació del 25 d’Abril), ara ja ens trobem en un context on hi juguen les bombes. La línia, doncs, ja s’ha traspassat.


res

Com ve denunciant ACPV d’uns any ençà, no ens trobem davant de fets aïllats. No és agosarat ni exagerat dir que al País Valencià existeix aquest terrorisme ultra cada vegada més actiu contra els valencianistes i que actua, malauradament, amb total impunitat. Ni les forces polítiques majoritàries, ni la justícia, ni la Delegació de Govern, ni la Generalitat Valenciana ni tampoc els mitjans de comunicació donen a aquest fenòmen la importància que, malauradament, té. I fins i tot en el cas del PP valencià i algunes formacions polítiques blaveres alimenten ideològicament aquest fenòmen. La impunitat i la manca de denúncia pública reforça i alimenta aquest terrorisme. No podem sinó fer-nos la pregunta de que passaria si aquests fets es produiren a altres indrets de l’Estat espanyol, de segur que com a mínim anirien en portada de tots els diaris estatals.


Novament ens adrecem a la Delegació de Govern, qui té les competències per actuar policialment, per a que d’una vegada per totes actue contundentment i decissiva contra aquesta violència que posa en perill la convivència entre valencians quan no la seua integritat física. I, també, instem la Generalitat Valenciana a que abandone el seu anticatalanisme furibund sinó vol convertir-se, si no ho ha fet ja, en inspiració ideològica dels violents.


Per últim, mostrem públicament la nostra solidaritat amb els militants i simpatitzants d’Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV).