Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

1a TROBADA DE JOVES DE LES COMARQUES DEL SUD

Finalment, després de consultar-vos sobre dates i disponibilitat, hem decidit que el millor dia per ajuntar-nos és el diumenge de la setmana que ve, 19 de juliol, a les 12:00 del migdia al Casal Jaume I d'Elx (C/ Sant Jordi, 2) per celebrar una reunió distesa en la qual es tractaran propostes i activitats que per part de joves organitzats i no organitzats duem i podem dur a terme als diferents pobles del Sud. Entre els participants hi ha joves de Mutxamel, Alacant, Monòver, Novelda, Crevillent, Guardamar, Elx, etc.

La planificació és la següent:

- 12:00-14:00: Presentacions i posada en comú de les coses que s'estan fent i es volen fer als diferents pobles
ORDRE DEL DIA:
- Configuració d'una llista de contactes (telèfons i mails) de Joves del Sud
- Disponibilitat de gent per a plantejar la possibilitat de treballar-nos un "Festhivern" a Elx o rodalia
- Concert Correllengua Elx 2009
- Macromona Monòver 2010
- Proposta de convivència d'acampada jove del Sud
- Recursos i entitats a les quals es pot demanar finançament per a diferents activitats (administracions, entitats privades, subvencions...)
- I qualsevol altre punt que vulgueu aportar...

- 14:00: Dinar. Encarregarem arròs amb crosta per a tots. Qui tinga alguna restricció alimentària, que ho comunique i ho tindrem en compte. En principi eixirem a uns 5 € per persona.

El que volem demanar-vos ara és que confirmeu la vostra assistència. Per fer-ho, envieu un missatge contestant a aquest amb el vostre nom, població i qualsevol observació.
Passeu aquesta informació a qui cregueu que li puga interessar, per favor.
Moltes gràcies pel vostre compromís!
Salut!

Joves del Casal Jaume I d'Elxjovesdelcasaldelx@gmail.com(Busca'ns al Facebook com a "Joves del Casal d'Elx")(Busca'ns al Tuenti com a "Joves del Casal dElx")