Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Maulets d'Elx, al Casal d'Alacant

Divendres 2 de novembre

20h: Projecció del DVD "Maultes Elx, 1 any de lluita"

22h: Sopar popular, bo d'ajut 3 euros.

Al Casal Jaume I d'Alacant (c/Elda 17)



El passat 29 de Setembre, l'assemblea de Maulets d'Elx vam complir el nostre primer any d'existència. Volem convidar-vos a assistir a la projecció del DVD "Maulets Elx, 1 any de lluita" què compta amb una introducció sobre la problemàtica de la comarca, i està organitzat per blocs temàtics a través dels quals fem un recorregut per les activitats més significatives del darrer any. La projecció serà a les 20:00 h, a continuació hi haurà un sopar popular a càrrec de l'assemblea de Maulets d'Alacant, tot al Casal Jaume I d'Alacant (c/ Elda).

En setembre de 2006 i avui, a la nostra ciutat com al conjunt de les comarques del Sud, les constructores xafen el dret de les joves a un habitatge digne, destruint el paisatge que ens arrela a la terra i configura els nostres trets culturals, les treballadores som explotades i l'atur assetja molta gent jove, les dones continuem sent menyspreades i agredides, la llengua i la cultura són esquarterades, se'ns nega la nostra història, es fomenta l'oci consumista i la drogadicció com armes d'alienació unides als mitjans de des-informació , i se'ns imposa una educació reaccionària.

Ara fa un any, els i les joves del Baix Vinalopó, vam decir que l'única sol·lució per fer front aquest espoli era organitzar-nos i lluitar per transformar el nostre poble. Vam decidir prendre l'exemple de rebel·lia i dignitat que de fa molts anys ens han demostrat les assemblees de Maulets i Endavant d'Alacant, com l'assemblea de Maulets d'Alcoi, i ara també les d'El Campello i La Vila Joiosa. Hem volgut seguir aquest camí i el de tantes altres organitzacions, que arreu dels Països Catalans, lluiten per una societat lliure de patriarcat: sense discriminacions de gènere ni d'opció sexual, per la construcció d'una societat sense classes, per la independència nacional, i per la defensa del nostre territori.
La lluita continua,
El Sud també resisteix!

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Assemblea d'Elx