Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

La Colla del Campello continua

Amigues i amics,


- El dilluns 29 comença el tèrmini d'inscripció a la Travessia Onil - Alcoi que tindrà lloc el diumenge 11 de novembre, iniciant així les activitats excursionistes col·lectives de la temporada. http://www.colla.cat/trave20a.html.

- El dissabte 17 de novembre farem una xicoteta repoblació i manteniment del ja plantat a les Puntes de Gosàlvez. Us esperem. http://www.colla.cat/campm003.html.

- Ja podeu consultar els detalls de la segona excursió de la temporada, per les serres del Campello, planificada per al 16 de desembre. Esperem siga del vostre interés. http://www.colla.cat/trave21a.html.

- La Direcció de Patrimoni de la Generalitat Valenciana ha rebutjat, com era d'esperar, el nostre recurs d'alçada interposat contra l'aprovació de la destrucció, ja realitzada, de la vila romana del Campello. Els cotxes promte passaran per damunt d'on es trobaven aquests importans restes arqeuològics. http://www.colla.cat/campm012.html.

- Finalment, com a membres de la Comissió 9 d'Octubre, volem donar les gràcies totes les associacions i persones, que van fer possible, malgrat tots els entrebancs, la celebració d'un gran dia del País Valencià al Campello en un ambient de civisme, tolerància i valencianisme, digne de reconeixement. I gràcies també a ACPV per la seua col·laboració. http://www.colla.cat/nouoct.html

Salut i bon camí.

La Colla