Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Setmana Jove



Distingits/des companys/es:

Enguany, igual que els quatre últims volem organitzar per al mes d'Agost la V Setmana Jove amb motiu del dia internacional de la joventut.

Pretenem, amb aquesta Setmana, que cada associació que forme part del Consell de la Joventut d’Alacant o que estiga interessada a participar, Puga donar a conèixer la seua associació a través d'una activitat pròpia d'ella que definisca com és la seua tasca i els seus fins.

Si recordeu, els quatre darrers anys, vam organitzar concerts, projeccions cinematogràfiques, tallers, cursos d'associacionisme, monòlegs, teatre, etc.

Aquest any volem que siga, si és possible, millor, i per a això us convoquem a totes les entitats a la reunió preparatòria de la V Setmana Jove que tindrà lloc el proper dijous 7 de juny a les 20:00 h a l'hotel d'associacions del Consell de la Joventut d’Alacant.

A aquesta reunió, començarem a planificar les activitats al llarg de la setmana, buscarem els espais que utilitzarem, els recursos necessaris, i tot allò que calga.

Si per alguna raó no podeu assistir però esteu interessats que la vostra associació participe, us donem dues opcions.

1.- Crideu-nos per a quedar altre dia.
2.- Envieu-nos les vostres idees per correu electrònic o passeu pel consell de la Joventut d’Alacant amb la proposta d'activitat que preteneu organitzar. Si aquest és el mitjà que voleu utilitzar, heu de seguir el següent esquema:
- Títol activitat
- Necessitats tècniques (espais, equips de so, projectors, etc)
- Població a la qual es dirigeix
- Pressupost, en cas que l'activitat tingués algun cost que s'hagués de sufragar.

Una salutació

CJA