Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Pilota Valenciana

PROMOCIÓ DE LA PILOTA VALENCIANA AL COL·LEGI SERRA DE MARIOLA DE LA CIUTAT D’ALACANT



El dissabte 16 de juny, es va organitzar un taller de pilota valenciana per als xiquets del CP Serra de Mariola d’Alacant, que celebraven la fi del curs escolar amb una festa.

Els assistents al taller van poder gaudir de l’esport autòcton, a la modalitat de raspall, jugant una partida entre tots.

Este centre docent, i possiblement altres mes, per concretar, de la ciutat d’Alacant, han mostrat molt d’interés en fer una activitat extraescolar de pilota valenciana de dos dies a la setmana en les seues instal·lacions.

Així, es donaria el primer pas per a que els joves alacantins puguen practicar la pilota valenciana al llarg de la seua vida, habilitant escoles de pilota als col·legis, i creant campionats escolars.

El 2 de juliol comencen les inscripcions per a l’Escola Esportiva Municipal de Pilota

Un any més, s’intentarà posar en marxa l’Escola Municipal, que es desenvoluparia al Frontó de la Ciutat Esportiva, per a xiquets entre 6 i 14 anys.

Qui estiga interessat en apuntar-se, haurà de contactar amb el Club Pilota Alacant (607283214 ó cp_alacant@yahoo.es) o amb el Patronat d’Esports.