Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Imatges i paraules


Fins al 23 de desembre podeu gaudir en la sala Aifos de la UA la mostra Imatges i paraules, en el qual es combina la poesia textual i la poesia visual, de la mà de l'escriptor i poeta Lluís Alpera i el fotògraf i poeta Lluís Ferri. Alpera, al llarc de més de 40 anys, ha escrit i publicat una gran quantitat de llibres de poesia amb els quals ha obtingut nombrosos premis i reconeixements. La mostra es va inauguraràr el 9 de desembre, en la sala Aifos.

En aquesta ocasió, es realitza un recorregut diacrònic per l'obra poètica de Alpera amb una selecció de 22 poemes que, units a altres 22 fotografies, oferixen una visió literària i plàstica per a aproximar-nos a un univers líric i evocador. Per la seva banda, Ferri aporta imatges que recreen la temàtica dels poemes i generen un contrapunt estètic que desperta sensacions i produïxen noves percepcions dels versos.

Segons comenta Antoni Miró en el text crític que acompanya la mostra, “existeix una poètica que va més enllà de les paraules, però que també es paraula, que naix de la paraula, del verb. La imatge fotogràfica, quan es fon amb el poema, aconsegueix una nova dimensió, convertint-se en un objecte nou, recognoscible, ple de significats i suggeriments”. Entrada lliure.

Més informació sobre el autors: