Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Tirant de Cancó 2010.

Programa

Una vegada més ACPV aposta per la música en català. Una vegada més ens constituim en fil conductor entre creadors i públic. El proper divendres 26 de febrer la música en valencià sonarà amb força al nostre país: 11 concerts, 9 ciutats.

-Alacant. Clara Andrés. 20:00h.
Club Información (Avgda. Doctor Rico, 17) Entrada lliure

-Vinaròs. Els amics de les arts. 22:00h.
Auditori municipal Venceslao Aiguals d'Izco (Pl. Mercat, s/n) Entrada lliure
-Onda. Feliu Ventura. 20:00h.
La Cassola (Balmes, 2) Entrada lliure
-L'Eliana. Miquel Gil. 22:30h.
Auditori Municipal (Pl.Jutge Miquel Comes s.n.) Entrada lliure
-València. El petit de cal Eril. 20:00h.
Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran 12) 5 €
-Xàtiva. Batà+Hugo Mas. 23:00h
Pub Cap i Cua (Corretgeria, 5) Entrada lliure
-Alcoi. Quimi Portet. 22:00h.
Teatre Principal (Sant Tomàs, 5) 10 € / 8 €
-Gandia. Òscar Briz. 20:30h.
Espai d'Art (c/Fund. Vicent Ferrer) Entrada lliure
-Elx. Senior i el Cor Brutal+Arthur Caravan. 22:00h.
Sala La Llotja (Pl. La Llotja s/n) Entrada lliure


Tirant de Cançó
L’abril de 1992 es va celebrar la primera edició del Tirant de Rock. A Acció Cultural del País Valencià decidíem a principis dels noranta fer convergir tots els esforços fets fins aquell moment per la música en català amb la constitució d’una plataforma per tal de difondre els treballs dels joves grups, per tal de posar en contacte a músics d’arreu del nostre territori, per tal d’ampliar i consolidar un públic cada vegada més nombrós, i per tal de difondre i projectar la creació musical en la nostra llengua.
La proposta que us presentem és l’hereva directa d’aquella feina: del Tirant de Rock, però també dels centenars de concerts que a les seues diferents seus territorials ACPV ha organitzat al llarg del temps.
Conscients que vivim en una situació estranya, on la cultura pròpia necessita obrir-se pas en un entorn de veritable excepció, ens plantegem la nostra tasca com l’aportació a una feina col·lectiva. Volem per tant oferir suport a la feina de militància quotidiana que representa encara avui en dia fer i escoltar música en la llengua del nostre país. Volem anar bastint amb cançons un ample ordim de complicitats que mantinguen la nostra cultura ben viva.