Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

"PER GUANYAR LA LLIBERTAT..."

El Casal Jaume I d’Alacant recolza els actes i iniciatives en homenatge que promou el BLOC a la memòria de Miquel Grau, jove alacantí que va morir l´any 1977, a causa de la violència política de la transició. "PER GUANYAR LA LLIBERTAT..." on faran un homenatge a la memòria de Miquel Grau com a símbol d´unes generacions que treballaren, fins i tot arriscant la vida, per guanyar la democràcia, la llibertat i l´autogovern.

L´acte se celebrarà el DISSABTE 31 d´OCTUBRE a les 12 h. en la Sala RAFAEL ALTAMIRA de la SEU UNIVERSITARIA de la ciutat d´ALACANT, carrer Ramón i Cajal, 4. En acabar l´acte se servirà un vi d´honor.

L´acte serà la cloenda de tota una sèrie d´iniciatives destinades a demanar el reconeixement institucional de l´última víctima de la transició democràtica, tant en l´àmbit autonòmic a través de l´Alta Distinció que atorga la Generalitat Valenciana, com instant a fer el mateix a l´Ajuntament i Diputació d´Alacant. Per a qualsevol informació que necessiteu contacteu amb alacant@bloc.ws o al 651 883 264.