Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Amplifica't 09


Segona edició del concurs de música en català organitzat per Joves d'Acció: Amplifica't.

L'objectiu d'aquest concurs és el de promoure els grups joves que canten en català. El que diferencia aquest concurs d'altres que tenen lloc als Països Catalans és l'edició d'un CD promocional i el poder actuar el 25 d'Abril i al Jovestiu.

Hi pot participar qualsevol grup o solista que residisca en l'àmbit territorial dels Països Catalans i que el 50% dels seus components siguen menors de 30 anys. Els grups hauran de ser formacions que canten els seus temes en català.

El concurs va adreçat a aquelles formacions musicals que s'emmarquin en el pop-rock, música d’autor, folc i les seves variants, estils propers (rock'n'roll, heavy, hardcore, trash, ska, reggae, electrònica) i derivats de la fusió i el mestissatge musical.


Els grups que vulguen informació o aclarir qualsevol dubte podran adreçar-se telefonant al 96 315 77 99 o enviant un correu a joves@acpv.cat


DATA DE TANCAMENT

La data límit per enviar-ho tot plegat serà el divendres 16 d'octubre de 2009.

PROCÉS DE SELECCIÓ

1ª FASE
Els myspace seran escoltats i visionats per tots els membres del jurat; els quals decidiran quins 27 grups passen a la següent fase. Els grups que passen a aquesta fase actuaran en un dels 9 concerts previstos arreu del País Valencià durant el mes de novembre, d'on seran seleccionats 9 grups.

2ª FASE
Els nou grups seleccionats prèviament formaran part d’un recopilatori que es presentarà en roda de premsa al mes de gener de 2010. Per formar part del recopilatori, els grups cediran els drets d’una de les cançons per incorporar-la al mateix i poder-ne fer promoció institucional.

3ª FASE
Per escollir els guanyadors de l'Amplifica't '09-'10 es farà un concert al mes de març on actuaran tots els grups del recopilatori junt a altres grups de reconegut prestigi en el panorama musical català.

EL JURAT
El jurat qualificador està format per músics, editors discogràfics, crítics musicals i responsables de Joves d’Acció. El jurat valorarà la qualitat musical, la diversitat, la innovació i la originalitat.

PREMIS
-El 2n classificat actuarà al festival JOVESTIU organitzat per Joves d’Acció on cobrarà 1000€ per l’actuació.
-El 1r classificat i guanyador del concurs actuarà al concert que anualment organitza ACPV per al 25 d’abril junt grups de reconegut prestigi. L’actuació serà recompensada amb 1500€.