Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Joves d’Acció organitza un concurs de música en valencià: AMPLIFICA’TJoves d’Acció, la secció juvenil d’Acció Cultural del País Valencià, organitza un concurs per promoure els grups joves de música en valencià. Consulteu les bases del concurs.


Els grups o solistes participants han d'enviar el link del seu “myspace”. En la primera fase, els “myspace” seran escoltats i visionats pels membres del jurat, els quals decidiran quins 9 grups passen a la segona fase. En esta fase, els 9 grups actuaran en
tres concerts. El segon classificat actuarà al festival
JOVESTIU, i el grup guanyador actuarà al concert
del 25 d'Abril.


BASES DE L'AMPLIFICA'T 2008-2009

Hi pot participar qualsevol grup o solista que resideixi en l'àmbit territorial del País Valencià i que el 50% dels seus components siguen menors de 30 anys. Els grups hauran de ser formacions que cantin els seus temes en català.


El concurs va adreçat a aquelles formacions musicals que s'emmarquin en el pop-rock, música d’autor, folc i les seves variants, estils propers (rock'n'roll, heavy, hardcore, trash, ska, reggae, electrònica) i derivats de la fusió i el mestissatge musical.


Els participants en aquest concurs no poden tenir cap treball discogràfic ni cap contracte signat abans de presentar-se al concurs. L'organització es reserva el dret de comprovar-ho. L'única excepció és la d'aquells grups o formacions que hagen participat en algun disc recopilatori.


Els grups o solistes hauran d’enviar el link del seu myspace junt la fitxa que trobareu a la web d’Acció Cultural del País Valencià ( www.acpv.cat ) en la secció de joves al correu joves@acpv.cat .

A la fitxa heu d’incloure la biografia del grup i les dades dels seus components. Els grups que vulguin informació o aclarir qualsevol dubte podran adreçar-se telefonant al 963157799 ext. 209. Al myspace han d’haver penjades un mínim de 3 cançons i algunes fotos del grup.


DATA DE TANCAMENT

La data límit per enviar-ho tot plegat serà el 24 d’octubre de 2008.


PROCÉS DE SELECCIÓ

1a FASE Els myspace seran escoltats i visionats per tots els membres del jurat; els quals decidiran quins 9 grups passen a la següent fase. Els grups que passen aquesta fase formaran part d’un recopilatori que es presentarà en roda de premsa a finals de novembre. Per formar part del CD, els grups cediran els drets d’una de les cançons per incorporar-la al mateix i poder-ne fer promoció.


2a FASE Aquests 9 grups actuaran en tres concerts durant els mesos de desembre de 2008, i gener i febrer de 2009 a la Sala Wah Wah de València en una fase final on el vot del públic contarà un terç del total i la resta del vot serà per decisió del jurat. Cada grup gaudirà de 45 minuts per exposar el seu talent.


EL JURAT El jurat qualificador està format per músics, editors discogràfics, crítics musicals i responsables de Joves d’Acció. El jurat valorarà la qualitat musical, la diversitat, la innovació i la originalitat.


PREMIS El 2n classificat actuarà al festival JOVESTIU organitzat per Joves d’Acció on cobrarà 500€ per l’actuació. El 1r classificat i guanyador del concurs actuarà al concert que anualment organitza ACPV per al 25 d’abril junt grups de reconegut prestigi. L’actuació serà recompensada amb 1000 €.