Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Ho vam aconseguir!

Benvolguts/-udes companys i companyes,

Enhorabona a tots i totes! Omplir la plaça de l’Ajuntament suposa un èxit per a tots i totes els demòcrates que lliuten per defensar la llibertat d’expressió. Enhorabona pel vostre entusiasme, per mobilitzar-vos tan ràpidament i de manera tan efectiva. Gràcies pel vostre compromís, per trasmetre’ns tanta força, per difondre l’acte als vostres contactes, per les mostres de recolzament durant tot l’acte,…

Ho vam aconseguir! Junts vam omplir la plaça!

Seguirem lluitant i responent amb dignitat extrema, i no només guanyarem sino que eixirem reforçats perquè només demanem allò que és legitimament nostre: el lliurepensament i el dret a decidir.

Malgrat la maltempsada actual, el Sud del País segueix sent important i hui en som més, i som més forts, que uns anys enrere i treballarem de valent perquè el proper 25 d’abril recorrem els carrers d’Alacant recordant-li al Govern valencià que: SOM UN POBLE QUE AVANÇA I QUE NINGÚ POT ATURAR, perquè tenim la raó democràtica i sobretot la raó moral, i perquè continuarem treballant per al futur que ens mereixem.

Enhorabona de nou, i gràcies de cor. Una abraçada ben forta a tots i a totes.

Estarem en contacte i preparant el proper 25 d’abril.

Comptem amb vosaltres, compteu amb nosaltres!

DELEGACIÓ D’ACPV A ALACANT