Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Escola Valenciana, FEV-Migjorn



Us escrivim perquè volem convidar-vos a la presentació de la nova seu que Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la llengua ha obert a Alacant fa uns mesos. L'objectiu d'aquesta seu és el contacte més directe amb les entitats federades de Migjorn i alhora fer encara més extensives les activitats d'Escola Valenciana en aquestes comarques.

La presentació de FEV-Migjorn a la societat alacantina la farà el periodista del diari El País Ezequiel Moltó. També intervindran Josep Lluís Martos, president de l'Associació Cívica per la Normalització del Valencià de l'Alacantí, i Diego Gómez, president d'Escola Valenciana.

En l'acte s'aprofitarà per a presentar les Trobades 2007 i els últims projectes d'Escola Valenciana: Circuit de cinema en valencià, la Gira per la llengua, els projectes àlbum de Joan Fuster i Enric Valor, l'exposició itinerant "Sendes i carenes d'Enric Valor", Voluntariat pel valencià, etc.

Esperem comptar amb la vostra presència perquè formeu part de la societat d'aquestes comarques i volem comptar amb vosaltres.

L'acte serà el pròxim dijous 29 de març a les 20.15h.
Seu de la Universitat d'Alacant a la ciutat d'Alacant (c/ Ramon y Cajal, núm. 4)

Rebeu una cordial salutació,
FEDERACIÓ ESCOLA VALENCIANA
Seu Migjorn
607 93 05 65 / 965 92 31 45