Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Diana Palazón també reclama TV3 al País Valencià

Adhesió de l'actriu Diana Palazón al col·lectiu volem la TV3 d'Elx


El passat dissabte 19 de gener després de la concentració a l'Ajuntament d'Alacant, alguns companys del nostre col·lectiu, Miquel Oliver i Rosa Candela assistiren al Gran Teatre d'Elx, on l'actriu il·licitana Diana Palazón actuava representant l'obra "La sospecha". En acabar la funció parlàrem amb ella del tancament de la TV3 i la concentració a Alacant. Ens va manifestar que a Madrid desconeixen el que ha passat i espressà la seua sorpresa i indignació pel fet, així com que demanà adherir-se al Col·lectiu Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó.

Des del Col·lectiu Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó, volem agrair la seua adhessió, li desitgem tot l'èxit possible en l'obra que està representant i l'animen, en la mesura que li siga possible, a explicar què és el que està passant al País Valencià amb les emissions de la TV3 i el Govern de Camps.

http://volemlatv3.blogspot.com

Diana Palazón va naixer 4 de desembre de 1976 a Elx.

A l'edat de 17 anys es va traslladar a viure a València per a estudiar Art Dramàtic en l'Escola de l'Actor. Allí va compartir pis amb noies de la seva edat fins que més tard va decidir mudar-se de nou, aquesta vegada a Llíria, lluny del bullicio d'una gran capital.

Va ser també als 17 anys quan va començar la seva carrera a València fent sèries per a l'autonòmica valenciana, Canal 9 com A flor de pell (1997) o Herència de Sang (1996).

Va continuar la seva formació a Barcelona en el Col·legi de Teatre, i en aquesta època va donar els seus primers passos en el teatre amb l'obra El burgès gentilhombre i va rodar el seu primer projecte cinematogràfic L'arbre de les cireres (1999) de Marc Recha.

El seu primer paper en la televisió nacional va ser en la sèrie diària Al sortir de classe com Miranda, un paper que li va donar gran popularitat i al que va donar vida entre 1999 i 2001. Però el seu consagración va estar en Hospital Central, on va interpretar el paper de la doctora Laura Plans des de 2002 fins a juliol de 2007, convertiéndose el seu en un dels personatges més volguts de la sèrie.

En els últims anys ha participat amb papers secundaris en diverses pel·lícules a les ordres de directors com Antonio Mercero (Planta quarta, 2003) o Eva Lesmes (El Pal, 2001). La seva última estrena cinematogràfica ha estat la pel·lícula Miah Sarah (2006), de Gustavo Ron.