Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Convocatòria per la llibertat d'expressió


Benvolguts/-udes companys i companyes

Com bé sabeu, el passat diumenge 9 de desembre a les 22’00, el govern de Francesc Camps va desmuntar i precintar amb nocturnitat el repetidor de la Carrasqueta. Malgrat tot, des d’ací volem donar-vos les gràcies pel recolzament a totes les persones com vosté que lluiten per la defensa de la democràcia, la llibertat d'expressió i contra la censura que representa el tancament de la TV3.

Ara, us convoquem a eixir al carrer, a alçar la veu i expressar el nostre malestar davant una nova agressió. Perquè parlem de l’atemptat més gran a la nostra cultura, des de la transició ara és el moment de defendre la llibertat d’aquest País nostre.

Per la cultura i per la nostra dignitat us esperem el dissabte 19 de gener a les 18’00 a la Plaça de l'Ajuntament d'Alacant a l’acte per la llibertat d’expressió.


Perquè estem ací, Perquè les comarques del sud som essencials per al País Valencià, Perquè tenim veu i no consentirem que ens facen callar, Perquè, en paraules de Fuster, tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres



O ens recobrem en la nostra dignitat o serem destruïts com a poble

O ARA O MAI!!

Us preguem que difongueu aquesta informació a totes les persones que puguen estar interessades, quants més siguem més força farem.


Delegació d'ACPV a Alacant
965205667 casaldalacant@acpv.cat www.casaldalacant.blogspot.com