Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Continua la mobilització per l'imminent tancament del repetidor de La Carrasqueta


Alacant 28 de novembre de 2007

A fi d’executar l’ordre del cessament d’emissions dels programes de la TV3 des del repetidor de la Carrasqueta, vam rebre la notificació que demanava consentiment i autorització d’entrada per part d’ACPV al repetidor per als dies 26 i 28 de novembre.

Com que ACPV, obviament, no va donar el consentiment requerit perquè la Generalitat Valenciana entrara i cessara les emissions, no ha sigut els dies assenyalats en un primer moment (26 i 28) però l’Administració podrà fer ús de l’autorització judicial per a entrar en el repetidor a fi d’executar forçosament l’ordre de tancament adoptada.

No podem oblidar que l’autorització de tancament finalitza el dia 10 de desembre, així que no podem aturar la mobilització.

La Generalitat mostra amb esta “execució forçosa” per a tancar els repetidors, que mai ha tingut cap voluntat política d’arribar a un acord de reciprocitat de les retransmissions televisives amb el govern català, i que aquesta estrategia té com a intenció desmobilitzar els ciutadans i les ciutadanes que defensen la pluralitat informativa i la llibertat d’expressió.

Des de la delegació d’ACPV a Alacant volem donar-vos les gràcies per les vostres mostres de recolzament. I demanar-vos que continueu amb les mobilitzacions per a concentrar-nos davant del repetidor quan se sàpiga el dia assenyalat.

Mentrestant, seguirem informant-vos de totes les novetats i de l’encara imminent tancament del repetidor.

Per la defensa de la pluralitat informativa i la llibertat d’expressió ens veiem a la Carrasqueta.


Delegació
d'ACPV a Alacant