Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Encetem una nova etapa d’ACPV a Alacant

Han passat molts anys des del dia que dos joves: Eliseu Climent i Sanchis Guarner vingueren a Alacant per buscar un local on ubicar una xicoteta delegació d’ACPV. Des de llavors Alacant, encara que de vegades maltractat ha estat capaç de mantenir-se fructíferament dempeus malgrat la ponentada. Per això, és molt important donar les gràcies a totes les persones sòcies pel recolzament. Sempre és un plaer comptar amb persones que lluiten i ens transmeten força per lluitar per la defensa de la democràcia i de la nostra terra.

Alacant, com apuntava el rei Pere el Cerimoniós, constitueix "la clau del regne”per tant és important consolidar un projecte de dignitat nacional i futur; Per això, el Casal d’Alacant tanca les seues portes per a obrir pròximament unes altres molt més grans i millors.

Aquest és un projecte ben arriscat, ambiciós i únic a la ciutat d’Alacant, per això ens agradaria comptar amb el vostre recolzament en aquesta nova etapa, de la qual us anirem informant.

Mentre ho enllestim tot, i tenim preparada la ubicació definitiva, estarem en un primer lloc de transició ens podreu trobar per a l’atenció al públic:

Al Centre 14 (C/ Llauradors 3a planta- Hotel d’associacions del CJA-965149698).Encara que aprofitem per recordar-vos el nostre correu electrònic i el telèfon que continuen sent el mateix.

-casaldalacant@acpv.cat
-965205667

1 comentari:

cony71 ha dit...

i no hi hauria sigut millor esperar-se a tindre el nou, abans d'abandonar l'antic?