Mail: casaldalacant@acpv.cat Tlf: 965205667 Fax: 965144418

Taller de rols de gènere

Dins de les Jornades de Debat "Prostitució, violència de gènere i desigualtat"

Dissabte 7 de juliol, 19 hores
Casal Jaume I d'Alacant, c. Elda, 17; Barri de El Pla

Taller de rols de gènere
amb Pedro Adrados, psicòleg i membre del Grup d'Homes per l'Abolició de la Prostitució

www.hombresabolicionistas.org



Organitza: Endavant (OSAN)



3 comentaris:

RAMON ha dit...

Ja veig que al Bloc feu política sexista. Conec altres parauls acabades en "ista": racista, feixista... Ja em pasaré pel Casal a donar-me de baixa. No vull saber res del sexisme feminista, gràcies al qual els hòmens no valem hui en dia ni per a tacos d'escopeta. Estic per la igualtat real, sense hipocresies ni discriminacions de cap tipus, inclosa la positiva... que per si no ho sabíeu és negativa cap a l'home.
Ramon

Casal Jaume I d'Alacant ha dit...

L'activitat 'Taller de rols de gènere' ho organitza Endavant, no Acció Cultural d'Alacant. Nosaltres només oferim l'espai per a desemvolupar l'activitat. Però convidam als col·lectius socials a aprofitar l'espai que tenim i organitzar-hi les seves pròpies activitats.

Ignasi ha dit...

A Ramon: A banda del que ja t'ha contestat els companys del casal.Una correcció léxica, per a que d'ara en davant parles amb propietat i no faces el ridicul (Fes t'ho mirar perquè no tens ni idea de les paraules acabades en -ista. Feminista és algú que vol (acadèmicament parlant) igualtat entre homes i dones (que estiguen al mateix nivel de drets i deures), el masclisme vol que el home estiga per damunt i el femellisme (hembrismo en castellà) vol que la dona estiga per damunt.
Apren del tema i després parla.
I per cert, dona't de baixa ara mateix,(per favor!! no tardes) que els socis d'ACPV tenen massa prestigi, dignitat i cultura perquè hi haja gentola com tu entre els afiliats.

(Si estás a favor de la igualtat real ets feminista, homenet!)

Ignasi